Avond van Unieke Sporter

  Aeres MBO, Velp
  7 november 2022
  19:00 uur


  VELP – Op maandag 7 november verzorgt Uniek Sporten regio Arnhem de ‘Avond van de Unieke Sporter’. Een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en inwoners met een beperking. De avond begint om 19.00 uur en wordt gehouden op het Aeres MBO in Velp.
  Deelnemers kunnen twee verschillende workshops volgen, waarbij dieper wordt ingegaan op sport- en beweegmogelijkheden of de omgang met een sporters met een beperking. Tussen de twee workshoprondes is er de mogelijkheid om te netwerken met andere aanwezigen. De avond zal rond 21.00 uur worden afgerond.
  Aanwezigen kunnen een keuze maken uit vier verschillende workshops. Kenniscentrum Sport en Bewegen wil deelnemers meenemen in het sporten en bewegen in de buitenruimte en geeft daarnaast een workshop over sporten in zwembaden voor mensen met een beperking. De rolstoelvaardigheidstraining is aanwezig voor een workshop over sporters met een lichamelijke beperking. En Autisme BelevingsCircuit geeft een workshop over autisme.
  Aanmelden kan door een mail te sturen naar regioarnhem@unieksporten.nl met als onderwerp ‘Avond van de Unieke Sporter’. In de mail moet aangegeven worden voor welke twee workshops er is gekozen.

  unieksporten.nl