Begrotingsraad

  Gemeentehuis, Brummen
  20 oktober 2022
  16:00 uur


  GEM. BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen bespreekt donderdag 20 oktober de concept-programmabegroting 2023-2026. Deze vergadering begint om 16.00 uur en zal naar verwachting rond 23.00 uur eindigen. De vergadering is openbaar en vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis, maar is ook live te volgen via de lokale omroep VoorstVeluwezoom.
  Het college heeft de afgelopen maanden de begroting dus voorbereid. Het is echter aan de gemeenteraad om een besluit te nemen over de begroting voor volgend jaar. Een eerste reactie van de zes raadsfracties op de conceptbegroting is vrijdag 14 oktober te lezen in twee extra (raads)pagina’s van GemeenteThuis in het Brummens Nieuws en op brummen.nl/begroting.
  De agenda met de bijhorende stukken van de begrotingsvergadering zijn te vinden op de pagina van de gemeenteraad op www.brummen.nl. Ook liggen er exemplaren ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Over de begroting is ook een aparte webpagina met veel (achtergrond)informatie te vinden op www.brummen.nl onder het kopje ‘Begroting 2023’.