Herfstactiviteiten Voorstonden

  Voorsterweg 144, Brummen
  30 oktober 2022
  11:00 uur


  BRUMMEN – Boswachters van Natuurmonumenten verwelkomen bezoekers op zondag 30 oktober in Parkbos Voorstonden. Tussen 11.00 en 15.00 uur is er een open inloop op de parkeerplaats aan de Voorsterweg 144 in Brummen.
  De boswachters trakteren op warme chocolademelk en nodigen bezoekers uit om een mooie herfstwandeling te komen maken. Geïnteresseerden kunnen met een boswachter op pad, die onderweg alles vertelt over de natuur en het werk van Natuurmonumenten. Kinderen kunnen popcorn poffen boven het vuur en deelnemen aan het Oerrr-activiteitenparcours, met onder andere een uitdagende touwbrug en speuren naar paddenstoelen. Na het voltooien van dit parcours ligt er een leuke verrassing voor ze klaar.
  De toegang tot deze activiteiten is gratis, aanmelding via www.nm.nl/boswachter-voorstonden is gewenst.
  De boswachter van Natuurmonumenten is op zoek naar extra vrijwilligers die wekelijks op maandagochtend komen helpen met het beheer en onderhoud in het parkbos van Landgoed Voorstonden. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het snoeien van boompjes en struiken en het onderhouden van de recreatieve voorzieningen. Meer informatie hierover is zondag 30 oktober verkrijgbaar bij het informatiepunt.

  Foto: Natuurmonumenten – Coen Knipping