Informatieavond De Deelkring

  Dorpshuis, Rheden
  12 oktober 2022
  19:00 uur


  RHEDEN – In Dorpshuis Rheden komt eens in de twee weken een groep 50-plussers bij elkaar onder de neem De Deelkring. Op de dinsdagmiddag in de even weken is er een bijeenkomst van 14.00 tot 16.00 uur.
  De Deelkring is bedoeld voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuwsgierig zijn en zich willen verdiepen in actuele of persoonlijke onderwerpen. De deelnemers brengen zelf een onderwerp in. “Het delen van persoonlijke kennis, inzichten en ervaringen en hierin samen verdieping zoeken kan een verrijking zijn van je leven en je persoonlijke inzichten. Daarnaast is het een uitstekende manier om actief betrokken te blijven bij wat leeft in de samenleving”, aldus de initiatiefnemers van De Deelkring.
  Mensen die belangstelling hebben om deel te nemen, zijn donderdag 12 oktober om 19.00 uur voor een informatiebijeenkomst. Deze wordt gehouden in ruimte 6 in het Dorpshuis. Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met Meindert de Jong via jong.div@gmail.com of 06-53801375. Als er voldoende belangstelling is, kan ook een groep op een ander moment worden opgestart, bijvoorbeeld ’s ochtends of ’s avonds.