Ouders&Zo

  Second House, Velp
  18 oktober 2022
  09:00 uur


  VELP – Ouders&Zo is een ochtend georganiseerd door Incluzio Rheden, voor ouders met kinderen van 0 tot 18+ jaar en staat in het teken van ontmoeten en kennis opdoen. Elke dinsdag van 9.00 tot 10.30 uur bij Second House in Velp kan men vragen stellen en ervaringen delen over opvoeden. Het is een open inloop en er is, indien nodig, een oppas.
  Tijdens de inloop is er een pedagogisch medewerker aanwezig die vragen rondom opvoeding kan beantwoorden. Ook worden thema-ochtenden georganiseerd in samenwerking met Propersona, Entrea Lindenhout, Bibliotheek Veluwezoom en hopelijk nog meer jeugdpartijen.
  De eerste themaochtend is op dinsdag 18 oktober en heeft als thema ‘van peuterpuberteit tot puberteit’. Tijdens deze ochtend, die verzorgd wordt door Entrea Lindenhout, worden de ontwikkelingsfases van het kind besproken en gaat het over uitdagingen die ouders hierbij tegen kunnen komen.
  De volgende themaochtenden zijn op 8 en 22 november, beide verzorgd door Propersona. De eerste gaat over ‘hoe ouders alle ballen in de lucht houden’. De tweede over ‘mentale veerkracht bij kinderen’. Aanmelden voor de themaochtenden kan bij Laurien Jacobs; laurien.jacobs@incluzio.nl.