Oktoberfest

  Ons Huis, Rheden
  1 oktober 2022
  20:00 uur


  RHEDEN – Nico Brouwer van Partycentrum Ons Huis Rheden en Mart Jansen van de Liemers Böhmische hebben de handen ineengeslagen en een traditioneel Oktoberfest georganiseerd. Op zaterdag 1 oktober is de zaal van Ons Huis omgetoverd in een blauw-witte Bayerische ambiance, compleet met lange tafels met zitplaatsen, grote pullen bier en natuurlijk de bekende braadworsten. Deze avond is toegankelijk voor zowel jong als wat ouder publiek.
  Voor deze avond zijn twee toporkesten uitgenodigd. Liemers Böhmische is een blaasorkest dat gezellige Egerländer en Böhmische blaasmuziek speelt. Dit orkest opent de avond om 20.00 uur. Aansluitend speelt de uit Duitsland afkomstige Die Neuen Oberkrainer bekende Alpenklanken en sfeervolle Oberkrainer muziek. Beide orkesten treden afwisselend op. Het feest wordt afgesloten met de bekende Oktoberfest-DJ Hansi Schimanski.
  De organisatie streeft ernaar om hier een jaarlijks evenement van te maken en het Oktoberfest uit te laten groeien tot een groot spektakel. Het zou mooi zijn als er zoveel mogelijk mensen in Duitse klederdracht komen.
  Kaarten kosten 14 euro en zijn te koop bij Ons Huis, indien nog beschikbaar ook op de avond zelf aan de zaal.