Pubquiz

  Buurthuis de Poort, Velp
  30 september 2022
  19:30 uur


  VELP – Op vrijdagavond 30 september houdt Incluzio Rheden een Social Friday in de vorm van een pubquiz voor alle jongeren tussen de 12 en 30 jaar uit Velp, Rozendaal, Rheden en Dieren. Hiermee sluit Incluzio aan bij het landelijke initiatief om jongeren op een leuke en laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen.
  De pubquiz bestaat uit zes rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Welk team weet het meest? De Social Friday begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur en wordt gehouden in buurthuis De Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. Inschrijven kan via www.socialfriday.nl of fchahbari@incluzio.nl.
  Social Friday vindt dit jaar voor de tweede keer plaats en is onderdeel van de Week Tegen Eenzaamheid. De avond wordt in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gefaciliteerd door Join Us, een stichting die zich inzet voor het verminderen van eenzaamheid bij jongeren. Naast Velp wordt ook in heel veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd.

  www.socialfriday.nl/locaties/velp-gld