Kinderkleding- en speelgoedbeurs

  Dorpshuis Nieuw Bergstein, Ellecom
  8 oktober 2022
  10:00 uur


  ELLECOM – Op zaterdag 8 oktober is in Ellecom van 10.00 tot 14.00 uur de tweejaarlijks kinderkleding- en speelgoedbeurs. Op de beurs in dorpshuis Nieuw Bergstein kunnen bezoekers uit de omgeving weer inkopen doen voor de wintergarderobe en kinderkamer. De kinderkleding- en speelgoedbeurs is al vele jaren een bekend fenomeen in het dorp en omgeving. De spullen zijn er mooi en de prijzen laag.
  Mensen kunnen zich aanmelden om spullen te brengen voor de verkoop. Ze krijgen een klantnummer en bepalen zelf de prijs. Wie kleding tussen maat 80 en 176 of speelgoed wil inbrengen voor de verkoop en/of als vrijwilliger wil helpen, kan mailen naar kledingbeursellecom@hotmail.com. De opbrengst van de spullen krijgen ze na de beurs op hun rekening gestort, min een deel dat namens de organisatie aan een goed doel geschonken wordt.
  De bezoekers van de beurs kunnen mooie spullen uitzoeken en pinnen het totaalbedrag, met daarbovenop nog een kleine bijdrage die ook naar het doel gaat. Door de opbrengst van de vorige editie kon er een prachtige picknickbank voor op het dorpsplein gerealiseerd worden, waar veel mensen plezier van hebben. De beurs wordt gerund door vele vrijwilligers.