Wilhelminaweg weer open

0280562_Opening_Wilhelminaweg.JPG
De feestelijke opening van de Wilhelminaweg - Theo Jansen

DIEREN – Het heeft weken geduurd en voor veel overlast gezorgd, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn. De Wilhelminaweg in Dieren is gerenoveerd en zaterdag 29 juni werd deze eindelijk geopend. Wethouder Dorus Klomberg van de gemeente Rheden (links op de foto) en centrummanager Ben Denekamp (rechts) namen tijdens de Dierense Dwaze Dag op het winkelcentrum even de tijd om stil te staan bij dit moment. Vanaf nu kan verkeer van Dieren-Zuid weer makkelijker naar het dorp voor een boodschap en zijn de ondernemers aan de Wilhelminaweg tot hun grote vreugde weer beter bereikbaar. De opening werd gevierd met een gezellig terras bij Bakkerij Koers.

Foto: Theo Jansen

1 REACTIE

  1. De Wilhelminaweg ziet er strak uit. Mooi dat dit na vele weken werk mee werd genomen in een feestelijke dag.
    Echt moeilijke tijd voor de ondernemers op het grootste stuk vd Wilhelmina weg/ Buitensingel
    En dan wordt het gevierd en ligt de nadruk voor bezoekers op Wilhelmina weg vanaf Zeeman , het Calunaplein en Diderna. Maar voor 1 dag de weg nog gesloten houden en de markt iets doorschuiven ( met aagepaste doorgangs ruimte voor hulpdiensten) naar de ondernemers die het erg moeilijk hebben gehad en dus wel wat aanloop konden gebruiken was helaas geen optie. De Bakker had flink uit gepakt hiervoor maar menig bezoeker heeft door de grote afstand dit niet mee gekregen.
    De organisatie had hier wel met begrip en aandacht een passende invulling voor kunnen bedenken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.