Wildtocht Buitenplaats Beekhuizen

0280763_wandelschoen.jpg

VELP – Zaterdag 13 juli van 19.30 tot 22.00 uur wordt er een avondtocht gehouden over de Veluwezoom. Een gids van Natuurmonumenten neemt volwassenen en kinderen mee op zoek naar de verschillende wildsporen, zoals prenten en schuurboompjes. Nationaal Park Veluwezoom is één van de oudste nationale parken in Nederland. Je vindt hier haast ongerepte natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Kenmerkend voor de Veluwezoom is het reliëf. Er wordt gestart vanaf de receptie van Buitenplaats Beekhuizen. Een kaartje kopen is noodzakeljik en kan via natuurmonumenten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.