Vrouwenkoor Phoenix zingt bij Tolzicht

0280761_Phoenix.jpg
Phoenix zingt bij Tolzicht

BRUMMEN – Donderdag 27 juni heeft Vrouwenkoor Phoenix een optreden gegeven voor de bewoners en personeel van verzorgingshuis Tolzicht in Brummen. De bewoners en het koor genoten volop van het brede programma dat werd gebracht. De bewoners zongen hier en daar uit volle borst mee, bijvoorbeeld bij Wim Sonnevelds ‘Het dorp’ en bij ‘Twee motten’ van Dorus. Bij het lied ‘Sammy’ van Ramses Shaffy speelde een van de bewoners Sammy, tot groot vermaak van het publiek.
Voor Phoenix was het optreden een mooie en sfeervolle afsluiting voor de zomervakantie. Donderdag 29 augustus beginnen de zangeressen weer met de wekelijkse repetities. Nieuwe leden zijn altijd welkom.

vrouwenkoorphoenix.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.