Twintig jaar Pretband

0280471_Twintig_jaar_Pretband_HOB.jpg
Twintig jaar Pretband

BRUMMEN – De Brummense Pretband Help Ons Bloaz’n bestaat twintig jaar. Dit jubileum is op zaterdag 22 juni uitgebreid gevierd met een barbecue voor de muzikanten en een feestavond voor leden, oud-leden, vrienden, familie, muzikanten en vrienden van het Harmonie Orkest Brummen.

Er werd teruggeblikt op twee decennia waarin de Pretband met veel energie muziek maakt op verschillende plekken, zoals dweildagen, festivals, kermissen, dorps- en buurtfeesten. Dat leverde niet alleen veel mooie reacties op van het publiek, maar ook een goed gevulde prijzenkast.
Waarnemend burgemeester Geert van Rumund van de gemeente Brummen was aanwezig en sprak een woordje, net als Mark Donatz, voorzitter van het St. Jansgilde. Beiden roemden de muzikale en verbindende bijdrage van de Pretband voor het dorp én voor KermisMaandag. Ze spraken de wens uit daar minimaal nog de volgende twintig jaar van te mogen genieten. Ook oud-burgemeesters Alex van Hedel en Niels Joosten, beiden fan van de Pretband, waren van de partij.
Irene Belgrave, Carlijn Damsté, Bob Koster, Jasper Meijrink, Giorgio Mediati en Han Spee zijn in het zonnetje gezet omdat ze de afgelopen jaren gezamenlijk verantwoordelijk waren voor muzikaliteit en organisatie van de Pretband.
Collega-muzikanten van De Deurbloazers uit Deventer zorgden voor een verrassingsoptreden en op de muziek van DJ Peter werd nog lang gedanst en feestgevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.