Twee gewonden bij ongeluk in Angerlo, berm bezaaid met pakketjes

0280663_Ongeluk_Angerlo.jpg
Twee bedrijfsbusjes kwamen in botsing - Persbureau Heitink

ANGERLO – Op de Zevenaarseweg bij Angerlo heeft woensdagmiddag 3 juli een ongeval plaatsgevonden tussen twee bedrijfsbusjes. Rond 13.40 uur kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer, waarna twee ambulances en de politie werden opgeroepen.
Op de Zevenaarseweg, ter hoogte van de kruising Kleine Veldstraat, kwamen door een voorrangsfout twee bedrijfsbusjes in botsing. Eén van de busjes, van PostNL, raakte van de weg en kwam in een droge sloot tot stilstand. De berm en de sloot lagen bezaaid met brokstukken en pakketten die de bezorger bij zich had. Bij het ongeluk raakten twee personen gewond. Eén van hen werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.