Leren over wolven op de Veluwe

0280357_Wolventocht-FotoNatuurmonumenten.jpg
De wolf is na 150 jaar terug in Nederland. - Natuurmonumenten

RHEDEN – Alles leren over de wolf op de Veluwezoom, dat kan op zondag 7 juli bij Natuurmonumenten. Een boswachter van Natuurmonumenten neemt geïnteresseerden mee op pad en zal vertellen over de sporen die de roofdieren achterlaten. De start van de wandeling is om 14.00 uur bij het bezoekerscentrum in Rheden en de tocht eindigt rond 16.00 uur. De tocht is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Ouders én kinderen kopen een kaartje. Aanmelden is noodzakelijk en kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.