Kerkmarkt bij Ontmoetingskerk

0280646_Kerkmarkt.jpg
Tot en met 13 september wordt er elke vrijdag een Kerkmarkt gehouden bij de Ontmoetingskerk in Dieren

DIEREN – Op vrijdag 12 juli is de eerste kerkmarkt van het seizoen bij de Ontmoetingskerk in Dieren. Tot en met vrijdag 13 september wordt deze markt elke vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur gehouden. In principe is de markt buiten, maar bij slecht weer wordt er naar binnen uitgeweken. Mensen die iets over hebben uit de moestuin kunnen dit doneren, om 9.30 uur op de vrijdagen dat de markt wordt gehouden. De organisatie hoopt een mooie opbrengst van groente, fruit, jam, plantenstekken en producten van de Bronkhorster molen te kunnen aanbieden. De opbrengst van de markt is bestemd voor Jeugddorp De Glind, een plek waar uit huis geplaatste, kwetsbare kinderen en jongeren liefdevol worden opgevangen en begeleid.

kerkinactie@pgzuidoost-veluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.