Beleef de Tour de France met de Hessentour

0280262_Wielrennen.jpg

DREMPT – Op zaterdag 29 juni start de Tour de France. Dat betekent dat in Drempt weer de Hessentour van start gaat. Deelnemers strijden om de prijzen door zo goed mogelijk te voorspellen hoe de klassementen er uit gaan zien en wie de truidragers worden. De Hessentour start ook op 29 juni met de puntentelling. Deelnemers aan de Hessentour mogen ook dit jaar weer vijf reserverenners inzetten voor vijf uitvallers en dat wil de klassementen nogal eens op de kop zetten.
Deelname kost 5 euro. Een deelnameformulier is te vinden op hessentour.jouwweb.nl. Hier staat ook het hele spel en de regels nog eens uitgelegd. Wie dan alsnog vragen heeft, kan bellen met H.Veeneman, 0313-477062.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.