vv Oeken JO17-1 kampioen

0278717_JO17_kampioen.jpg
Een spannende wedstrijd eindigde in 2-5 overwinning

OEKEN – Zaterdag 18 mei speelde vv Oeken JO17-1 een belangrijke uitwedstrijd tegen Voorst JO17-1. De opdracht was duidelijk, er moest gewonnen worden om het kampioenschap binnen te slepen. Er was veel support uit Oeken. Ouders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen waren in een blauw-witte stoet naar Voorst gekomen en stonden massaal langs de kant van het veld. Een spannende wedstrijd eindigde in 2-5 overwinning, waarna het kampioensfeest kon beginnen. Champagne, kampioensdoeken, de Oeken-vlag en kampioenshirts maakten het in Voorst al tot een blauw-wit feestje. In Oeken werd het feest voortgezet met de uitreiking van de kampioensschaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.