Vakantietas in gemeente Brummen

0279401_Buiten_spelen.jpg

BRUMMEN – De kerken van gemeente Brummen (Hall, Eerbeek en Brummen) houden dit jaar weer hun actie vakantietas. Vanaf 12 juli gaan de schooldeuren dicht en vieren kinderen vakantie. Veel kinderen gaan op vakantie of dagjes uit, maar er zijn ook kinderen die thuis blijven omdat hun ouders zich geen extra uitgaven kunnen veroorloven.
Daarom willen de diaconieën van de kerken een bijdrage leveren om de kinderen van 3 tot en met 14 te verrassen met de vakantietas. Hierin zitten spelletjes, leesvoer, knutsels, een bon voor ijsje, stripboek, een pannenkoek, de speeltuin en lekkers. In de kerken wordt gecollecteerd en de lokale ondernemers geven een extra korting bij aankoop van allerlei zaken.
Mensen die de actie willen ondersteunen kunnen mailen naar diaconie.brummen@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.