Unitas straalt als regenboog

0279882_Unitas_regenboog.jpg
Een kleurige afsluiting

DOESBURG – Gymnastiekvereniging Unitas uit Doesburg heeft laten zien wat ze kan. Sporthal Beumerskamp werd omgetoverd tot een heus theater, waar maar liefst 470 toeschouwers werden ontvangen. Na tien maanden voorbereiding werd een mooie voorstelling gebracht over de opgroeiende Sanne, die uiteindelijk topturnster wordt. Het verhaal speelde zich af in jaargetijden met sneeuw uit het plafond en rondvliegende bladeren. De show eindigde met 125 deelnemers in de leeftijd van 1,5 tot en met 76 jaar die samen kwamen in alle kleuren van de regenboog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.