Tweede bijeenkomst Zomer in Gelderland in Dieren

0279889_Zomer_in_Gelderland.jpg

DIEREN – Vrijdag 21 juni om 19.30 uur wordt op het veldje aan de Willem Landrelaan in Dieren-West de tweede bijeenkomst gehouden die gaat over deelname aan het programma Zomer in Gelderland. Op 8 augustus doet de wijk mee aan dit radio- en televisieprogramma en deze avond wordt onder andere het team voorgesteld dat gaat strijden om de titel ‘het mooiste plekje van Gelderland’. Sportclubs die zich willen laten zien in de uitzending of mensen die op een andere manier iets willen toevoegen aan dit evenement kunnen mailen naar paarsepantoffel@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.