Sportclub Brummen JO19-1 kampioen

0279514_BrummenJO19.jpeg
De J019-1 van Sportclub Brummen is op zaterdag 1 juni kampioen geworden - SC Brummen

BRUMMEN – De J019-1 van Sportclub Brummen is op zaterdag 1 juni kampioen geworden in de 2e klasse. De afgelopen fase werd er per wedstrijd beter gespeeld en groeiden de jongens als elftal naar elkaar toe. “Dit was ook nodig omdat we met dertien spelers waren en we iedereen hard nodig hadden tijdens de wedstrijden”, aldus de JO19-1. Ze moesten dan ook geregeld spelers lenen van andere elftallen – waarvoor ze erg dankbaar zijn. De voetballers maakten in de gespeelde wedstrijden 24 doelpunten en kregen er maar 3 tegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.