Spetterende KNVB-bekerwedstrijden in Brummen

0279520_VoetbalBrummen.jpeg
Veertien teams kwamen naar Brummen om te strijden voor de KNVB Beker van het seizoen 2023-2024.

BRUMMEN – Op zaterdag 1 juni zijn bij Sportclub Brummen de KNVB Bekerfinales gespeeld voor het KNVB-district Oost amateurvoetbal. Veertien teams kwamen naar Brummen om te strijden voor de KNVB Beker van het seizoen 2023-2024.

Dit trok een grote menigte van ongeveer 1800 enthousiaste bezoekers. De sportclub kijkt terug op een fantastische dag. Het parkeerterrein bij de Hazenberg vulde snel met auto’s en bussen, die dankzij de enthousiaste parkeerbeheerders hun plek vonden. De bussen mochten parkeren op het terrein van Ruumpol Transport BV.
Bij aankomst kregen de finalisten een wedstrijdbegeleider toegewezen. Deze zorgde voor een vlekkeloze ontvangst, voorzag de teams van drinken tijdens de rust, beantwoordde vragen en begeleidde de spelers naar het veld. Voordat de teams het veld betraden, werden de namen van de spelers en (grens)scheidsrechters omgeroepen.

Spanning

Gedurende de dag werden er spannende en sportieve wedstrijden gespeeld. De spanning was niet alleen voelbaar bij de spelers, maar ook bij de supporters die vol verwachting langs de zijlijn stonden. Er werd luid gejuicht bij elke goal die viel. Na afloop van de wedstrijden was er volop gelegenheid om het kampioenschap alvast te vieren of even te gaan douchen.
Het hoogtepunt van de dag was de huldiging, die onder veel gejuich van de toeschouwers plaatsvond op een stilstaande platte wagen, speciaal voor deze gelegenheid neergezet. Vol enthousiasme liepen de spelers via de trap het podium op, waar kort werd verteld over het team, hoe ze in de finale beland waren en hoe de wedstrijd was verlopen. Op het podium ontvingen zij van een mooie KNVB-medaille. Zodra de beker onder gejuich de lucht in ging, barstte het publiek in juichen uit en klonk uiteraard het Kampioenslied.

Opstootjes

Het was een onvergetelijke dag vol sportiviteit, spanning, een traan en vreugde, blikt Sportclub Brummen terug. De bekerwedstrijden hebben weer bewezen een belangrijk en geliefd evenement te zijn voor zowel spelers als supporters. Niet alleen supporters vanuit de clubs waren meegekomen, maar ook mensen uit de regio kwamen de leuke wedstrijden bekijken. Behalve een paar kleine opstootjes in het publiek in de middag, kan de organisatie van Sportclub Brummen terugkijken op een geslaagd evenement.
Met de hulp van alle vrijwilligers en sponsoren is het gelukt om er voor iedereen een fantastische dag van te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.