Parachutisten landen bij monument

0279947_skydiver-21832791280.jpg

KLARENBEEK – Als het goed weer is, landen er vrijdag 21 juni twintig parachutisten van de de PGH Parachute Group Holland op het terrein tegenover het monument ‘De Propeller’ aan de Hessenallee in Klarenbeek. De groep is net terug uit Normandië, waar de internationale herdenking plaatsvond van D-Day.
Dit jaar besteden zij aandacht aan vliegeniers die zijn omgekomen, dan wel uit hun toestel zijn gesprongen, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zij springen met militaire ronde bol-parachutes dichtbij crashsites. Het is de verwachting dat ze tussen 9.00 en 10.00 uur landen in Klarenbeek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.