Openstelling Oliemolen Eerbeek

0280186_Huis_te_Eerbeek-oliemolen-Don_Wijns.jpg
Oliemolen Eerbeek - Don Wijns

EERBEEK – De Eerbeekse Oliemolen is de komende zomer elk weekend twee dagen open voor publiek. Daarna, van september tot en met zondag 27 oktober is de molen elke zondag te bezichtigen. Daarnaast zijn er twee bijzondere openstellingen: op zaterdag 14 en zondag 15 september is de molen geopend in het kader van Open Monumentendagen, op zaterdag 28 september in verband met de honing- en bijenmarkt. Tot slot zijn bezoekers welkom op zaterdag 2 november, dan is er een extra opening in verband met Gelderse Molendag. Op deze dagen is de molen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.