Open Coffee Velp

0279098_Koffie2.jpg

VELP – Ondernemers, freelancers, zzp’ers, studenten, en iedereen die het plan heeft ‘iets’ voor zichzelf te beginnen is donderdag 13 juni welkom bij Open Coffee in Velp. Tussen 10.00 en 12.00 uur staan de deuren van Ondernemershuis in het Astrum College (lokaal 024) weer open, om onder het genot van een gratis kop koffie, te komen werken aan het netwerk. Om de samenwerking tussen de drie O’s (Onderwijs, Overheid en Ondernemers) extra onder de aandacht te brengen, worden deelnemers gevraagd om deze keer een bevriende ondernemer mee te nemen. Speciale gast is schrijver, muzikant, vertaler en theatermaker Peter WJ Brouwer. Peter heeft onlangs zijn derde roman uitgebracht. Daarnaast kent hij als geen ander de voordelen én voetangels en klemmen van het zzp’er zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.