Ontmoetingsmiddag in Doesburg

0279594_Thee.jpg

DOESBURG – Vrijdag 21 juni houdt Caleidoz een ontmoetingsmiddag in de Beumerskamp in Doesburg.Tijdens deze middag is iedereen tussen 14.00 en 16.00 uur welkom om onder het genot van een hapje en drankje, kennis te maken met de andere bezoekers. Er zijn medewerkers van Caleidoz aanwezig die, zo nodig, helpen een gesprek op gang te brengen. Interesses uitwisselen, gewoon gezellig met elkaar kletsen en kijken of er een klik is met één of meerderen om nog eens vaker af te spreken. Aanmelden kan tot 19 juni aan bij de receptie in het Stadskantoor, 0313-820030 of h.berendsen@caleidoz.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.