Motorrijder gewond bij aanrijding

0280309_1b0a22a3-8e46-42b5-8960-e0d7146869c2.jpg
De motorrijder raakte gewond - Foto: Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink

VELP – Een motorrijder is maandag 23 juni tegen 14.00 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de President Kennedylaan in Velp, ter hoogte van de parkeerplaats van het Churchillplein. De motorrijders kwam uit de richting Velperbroek en botste door nog onbekende oorzaak tegen een auto met aanhanger. De bestuurder van de motor is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kon zijn weg vervolgen.

Foto: Sebastiaan Kleijn/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.