Meiden van Dieren 1 opnieuw kampioen

0279646_Tennis.jpeg
Een mooie prestatie voor de tennissters uit Dieren

DIEREN – Nog maar een half jaar geleden werden ze kampioen in de tweede klasse en nu herhalen ze dat staaltje in de eerste klasse. Het meiden-juniorenteam (13 tot en met 17 jaar) van Tennisvereniging Dieren heeft alle reden voor een feestje.

Toen ze in april in de eerste klasse startten, hielden ze er geen rekening mee dat ze weer kampioen zouden kunnen worden, maar Hilde Kappen, Eva Hendriks, Nora-Lynn Gotink, Maud Lok en Juul Fransen regen de overwinningen aan elkaar. Makkelijk was het niet op de laatste dag van de competitie. Er moest nog één punt gescoord worden om het kampioenschap binnen te halen en dat liet even op zich wachten, maar toen het eenmaal een feit was, kon de feestvreugde beginnen. Er was taart en ‘champagne’ en de kampioensbekers werden uitgereikt door Angela Goosens van de jeugdcommissie, die aangaf dat de club supertrots is op deze mooie prestatie. Voor de najaarscompetitie wordt voor het team, als eerste jeugdteam ooit van TV Dieren, de hoofdklasse aangevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.