Jong en oud aan de start van de Keppelrun

0279647_Keppelrun.jpeg
De deelnemers van de 25 kilometer gaan enthousiast van start - Peter Bakker

HOOG-KEPPEL – Zondag 9 juni gingen vele lopers, jong en oud, de sportieve uitdaging aan tijdens de Keppelrun. De tiende editie van deze hardloopwedstrijd kon weer op veel belangstelling rekenen. Donderdag 5 juni stond de teller al op duizend deelnemers en dit aantal liep in de dagen erna alleen nog maar verder de op. De lopers hadden veel te kiezen. Er waren namelijk vijf verschilde afstanden te lopen, uiteenlopend van 500 meter voor de allerkleinsten tot 10 kilometer voor de ervaren lopers. De deelnemers genoten van prima hardloopweer. De Keppelrun staat bekend om de goede sfeer en de gezelligheid langs het parcours. Zo was er muziek van verschillende bandjes en groepen uit de buurt. Na afloop konden de hardlopers een heerlijke massage krijgen in de sporthal of een verfrissende duik nemen in het Hessenbad.

Foto: Peter Bakker

De deelnemers van de 2,5 kilometer gaan enthousiast van start

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.