JO14-1 van Angerlo Vooruit kampioen

0279574_JO14-1_Angerlo_Vooruit_Kampioen.jpg
JO14-1 van Angerlo Vooruit

ANGERLO – De JO14-1 van Angerlo Vooruit is na een zwaarbevochten kampioenschapswedstrijd tegen PSC als eerste geëindigd in de derde klasse. In de allerlaatste wedstrijd van het seizoen was een overwinning nodig om kampioen te worden. Een situatie waar de spelers zelden mee te maken hebben gehad in al die jaren dat zij samen spelen. Tijdens de warming-up stonden de koppies dan ook strak van de ‘gezonde’ wedstrijdspanning. Tijdens de wedstrijd verdween deze spanning en maakte het plaats voor keihard werken voor die ene belangrijke overwinning. De twee goals vielen op de juiste momenten, er werd door en voor elkaar gevochten, belangrijke reddingen verricht, slidings ingezet en nuttige overtredingen gemaakt. Rick, Tom, Sam, Stan, Bram, Damian, Florian, Kay, Jip, Merlijn, Noah, Rav, Stijn en Mart mogen zich dan ook de terechte kampioenen noemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.