Jeugdvisdag in Doesburg

0279782_Vissen_hengelen.jpg

DOESBURG – Zaterdag 22 juni wordt de Federatie Jeugdvisdag gehouden in Doesburg, vlakbij LOC 17. Tijdens deze gratis dag kunnen kinderen van 8 tot 15 jaar kennismaken met de hengelsport onder begeleiding van ervaren vrijwilligers en VISmeesters- en juffen. Er is plek voor zestig kinderen. Voor alle materialen, eten en drinken wordt gezorgd. Er wordt om 9.00 uur gestart.
Deze dag wordt gehouden in samenwerking met Hengelsportvereniging Doesburg, Hengelsportvereniging Ons genoegen Giesbeek, Visclub de Liemers, Vliegvisvereniging Last Hope, Vereniging Nederlandse Roofvissers en Hengelsportwinkel Angeljoe Drempt.

hfmiddennederland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.