IVN-wandeling ‘watersnood’

0279909_Water.jpg

VELP – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 23 juni een excursie met gids, waarbij water centraal staat. Zonder water kunnen mens en natuur niet leven. Tijdens deze excursie over landgoed Biljoen, landgoed Overhagen en door de uiterwaarden vertellen de gidsen meer over de betekenis van water en watergebruik in de loop van de tijd en geven ze een mogelijk doorkijkje naar de toekomst. Is er dan een tekort of een overschot, beide watersnood.
De excursie start vanaf de parkeerplaats bij station Velp. De wandeling start om 14.00 uur. Vanwege het NK wielrennen is het startpunt van de excursie moeilijker bereikbaar. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

ivnoostveluwezoom.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.