Ik vind: Dodenweg

0279913_autorijden.jpg

Is weg langs het Apeldoorn/ Dierense kanaal de ‘Dodenweg?’ Tot onze ontzetting was het zaterdag 8 juni aan het einde van de middag alweer mis. Er reed opeens geen verkeer meer langs het kanaal en dat betekent dat er weer iets is gebeurd. Maar liefst zeven ambulances en twee traumahelikopters gaven aan dat het opnieuw een ernstig ongeluk was.
Wij wonen met het uitzicht op de Dierenseweg. In een paar jaar tijd zijn daar diverse dodelijke ongelukken gebeurd en ook ongelukken met blijvend ernstig letsel vallen er te betreuren. Hoe lang duurt het nog voor er iets gedaan wordt aan deze levensgevaarlijke weg, waar zelfs fietsers deel van moeten uitmaken om bij hun huis te kunnen komen.
Nu is er een verkeersweg tussen Brummen en Dieren afgesloten wegens werkzaamheden. Dat betekent dat al het verkeer nu over de, toch al veel te drukke, weg langs het kanaal gaat. Er MOET echt iets gebeuren voor er nog meer slachtoffers gaan vallen.De situatie is onverantwoord gevaarlijk, dat blijkt helaas maar weer.

Amalia Ebbers
Dieren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.