Expositie in St. Joriskerk

0279053_Fotocamera.jpg

DREMPT – In de maanden juni tot en met augustus zijn in de St. Joriskerk in Drempt elke week nieuwe exposities te bekijken. Van donderdag tot en met zondag laat een kunstenaar zijn of haar werk zien. Dat varieert gedurende de zomer van fotografie en schilderijen tot stenen beelden en weefwerk en van keramiek tot sieraden. De expositie is vier dagen lang te zien tussen 10.00 en ongeveer 17.00 uur. Op zondagen wordt rekening gehouden met eventuele kerkdiensten. Op sommige zaterdagen is er een extra activiteit.
Het spits wordt afgebeten door fotograaf Aad van den Bosch en keramist Magda Snijders. Zijn tonen hun werk van donderdag 6 tot en met zondag 9 juni.

stjoriskerkdrempt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.