Expositie in Dorpskerk Rheden

0280178_Verwondering_edt.jpg
De expositie geeft een kleurrijk inzicht in fantastische landschappen ontstaan uit gedigitaliseerde glassculpturen. - Aad van den Bosch

RHEDEN – De Dorpskerk in Rheden is tot en met 16 september iedere zaterdag te bezoeken. De kerk is dan geopend van 11.00 uur tot 15.30 uur. Ieder die dat wil kan even binnenlopen en genieten van wat dit prachtige kerkgebouw te bieden heeft. Dan is ook de expositie van Aad van den Bosch met het thema ‘Verwondering’ te zien. Aad van den Bosch deed zijn opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. De expositie geeft een kleurrijk inzicht in fantastische landschappen, ontstaan uit gedigitaliseerde glassculpturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.