Enquête over centrum Beinum

DOESBURG – Het ontwerp voor het nieuwe centrum van Beinum ligt vast, de gemeenteraad van Doesburg ging hier eind mei met een grote meerderheid mee akkoord. Toch legt een groep bewoners van de wijk zich niet zomaar bij deze plannen neer. Deze week verspreiden de initiatiefnemers een enquête onder de inwoners van Beinum om hun mening te vragen over de plannen.
Het is de bedoeling dat de supermarkt naar de overkant van de Breedestraat verhuist. Op de oude locatie en de plek waar nu de sporthal staat, komen vijf appartementengebouwen van verschillende groottes. Eén van de gebouwen krijgt mogelijk vijf tot zes woonlagen en dat steekt een aantal omwonenden. Ze zijn bang tegen een ‘lelijke woontoren’ aan te moeten kijken en hun privacy te verliezen.
De enquête van de bewonersgroep wordt deze week huis-aan-huis verspreid. De initiatiefnemers vragen bewoners van de wijk deze binnen een week in te vullen en in de bus te doen aan de Breedestraat 40. Een kopietje opsturen naar beinumboerderijen@outlook.com kan ook. Op beinumboerderijen.eu staat meer informatie van de bewonersgroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.