Energiebespaarkastje geopend in Dieren

0279877_Energiekastje_Dieren.jpg
Ineke Daaf (links) en Brenda Lentink openen het eerste energiebespaarkastje

DIEREN – Het eerste energiebespaarkastje is vrijdag 7 juni geopend in aan de Willem Landrelaan in Dieren West. De kast is gevuld met ledverlichting en brievenbusborstels en werd officieel in gebruik genomen door initiatiefnemer Brenda Lentink en energiecoach Ineke Daaf. Het is de bedoeling dat er later nog twee kastjes in Dieren-West worden geplaatst.
De kastjes krijgen elke maand een ander thema, zoals water, energie, gas en groen. Hiervoor is al samenwerking gezocht met Bijenlint en Operatie Steenbreek. Naast energiebesparende artikelen liggen er handige folders. Het is natuurlijk de bedoeling dat elke bezoekers maar één artikel meeneemt en ook iets overlaat voor de buren.
Er was veel belangstelling vanuit de buurt voor de opening. Ook wethouder Gea Hofstede was present, evenals voorzitter Marc Heilen en bestuurslid Frans Reynders van de wijkvereniging Dieren-West.

Ineke Daaf (links) en Brenda Lentink openen het eerste energiebespaarkastje

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.