Diane Reuvekamp loopt voor vijftigste keer de Wandel4Daagse

0279288_50.jpg
V.l.n.r. : waarnemend burgemeester van de gemeente Brummen Geert van Rumund Diane Reuvekamp en Els Holsappel voorzitter Stichting Wandel4Daagse Eerbeek

EERBEEK – Afgelopen week werd in Eerbeek de zestigste editie van de Wandel4daagse gehouden. Maar liefst 1100 deelnemers genoten van de mooie routes en de gezellige sfeer. Een van die deelnemers was Diane Reuvekamp uit Eerbeek. Zij deed dit jaar voor de vijftigste keer meer aan de vierdaagse. Als kind liep ze mee vanuit school, daarna vanuit de gymnastiekvereniging. En toen ze zelf kinderen had, liep ze met hen mee.
Toen de gymnastiekvereniging niet meer meedeed met de Wandel4Daagse ging ze hem zelf lopen. Ze doet elk jaar mee en altijd loopt ze de 5 kilometer. Op de vierde wandeldag kreeg ze bij aankomst op de rustlocatie aan de Händelstraat uit handen van Els Holsappel, voorzitter van de stichting Wandel4Daagse Eerbeek en waarnemend burgemeester Geert van Rumund van de gemeente Brummen een mooie bos bloemen voor het leveren van deze knappe prestatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.