Derde editie Bonte schaap wederom succes

0279648_FotograafFennekeVisscher-regiobode-bonteschaapfestival-3.jpg
De Rhedense kudde komt het dorp binnen - Fenneke Visscher

RHEDEN – Zondag 9 juni werd de derde editie van het Bonte Schaapfestival gehouden in het centrum van Rheden. Herderin Cynthia kwam met zo’n zestig schapen van de Rhedense kudde naar het dorp, waar ze met muziek werden ontvangen. Onder grote belangstelling liep de kudde eerst langs Rhederhof en daarna naar het hart van het dorp, waar ze onder toeziend oog van het publiek van hun wintervacht werden ontdaan.
Maar er was natuurlijk nog veel meer te beleven tijdens het festival. Bezoekers konden snuffelen langs de marktkramen, kennismaken met verenigingen, levende standbeelden bekijken en een voorstelling bijwonen van het populaire Circus Lorelly. Ook werd er een modeshow gehouden op het podium voor het Wapen van Rheden.
Bezoekers komen van heinde en verre naar Rheden voor dit festival. Het feestje dat op zaterdag 8 juni werd gehouden, bleef meer een onderonsje voor Rhedenaren en mensen die aan het dorp verbonden zijn. Zo werd de ‘avond van het blije schaap’ een gezellige reünie met een lekker stukje muziek.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.