De beste straattekenaars van Velp

0279881_Prijzen_koningsdag_straattekenen.JPG
De prijswinnaars van het straattekenen in Velp - Velp voor Oranje

VELP – Op Koningsdag hebben veel kinderen zich met krijt uitgeleefd op de Hoofdstraat tijdens de jaarlijkse straattekenwedstrijd van Velp voor Oranje. De straat werd vrolijk versierd met bloemen, zonnetjes en vlaggen, maar ook afbeeldingen van de jarige koning Willem-Alexander en zijn koningin Máxima.
De jury, bestaande uit Mary Heersink, John en Irene Bosnak en Anita Christant, kozen de vijftien mooiste tekeningen uit. Velp voor Oranje-bestuurslid Anneke Beumer zocht voor ieder kind een leuk en passend cadeau uit, dat de jonge winnaars zaterdag 1 juni in ontvangst mochten nemen. In de leeftijdscategorie tot en met 3 jaar waren de prijzen voor Janne, James en Bree. Bij de 4- en 5-jarigen wonnen Jonas, Finch en Emme. In de categorie 6 en 7 jaar waren de prijzen voor Lars, Silvester en Vive. Bij de 8- en 9-jarigen wonnen Teun, Raffaela en Delayla. De mooiste tekeningen in de groep 10- tot 12-jarigen waren voor Florentijn en Merlijn, Maria en Femke.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.