Cursus ‘grip op mijn geld’

0279047_euros__geld__munten_2.jpg

DIEREN – Iedereen kan leren zelf de administratie te doen, brieven en post te ordenen en uitzoeken of er ergens geld te besparen is. Dat zegt Taalhuis Veluwezoom, dat een cursus ‘grip op mijn geld’ organiseert. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur en wordt gegeven in een groepje van maximaal acht personen. Deelnemers krijgen inzicht in wat er binnenkomt en uitgaat, hoe ze kunnen besparen en waar ze terechtkunnen voor hulp en ondersteuning. De bijeenkomsten zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur in de Poort in Velp, de eerste is op 18 juni. Aanmelden kan bij de sociaal raadslieden via sociaalraadslieden@incluzio.nl of 026-3036307.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.