Business & Shopping: Open Dag Rouwcentrum & crematorium Dieren

0279386_Christa_Heine_Fotografie-Crematorium_Dieren-12.jpg
De Imbossuite is 24 uur per dag geopend - Christa Heine

DIEREN – Tussen slingerende bospaadjes, uitbundig groen en prachtig natuurschoon vinden gasten bij Rouwcentrum & Crematorium Dieren ruimte voor een afscheid volgens eigen waarden, een plek om te gedenken en naar terug te keren. Op zondag 23 juni houdt het rouwcentrum een open dag.

Rouwcentrum & Crematorium Dieren wil iedereen een afscheid bieden naar eigen wens. Ook in de dagen voorafgaand aan de plechtigheid. “In ons prachtige park staat de vrijstaande Imbossuite”, vertelt Joëlla Plasschaert, locatiemanager van Dieren. “Hier kunnen familie en vrienden afscheid nemen van hun dierbare, wanneer en hoe ze dat willen. Ze krijgen een persoonlijke sleutel die 24 uur per dag toegang geeft. De suite heeft een huiselijke en warme sfeer en is van alle gemakken voorzien. We merken dat het mensen veel rust brengt om de laatste dagen daar, samen met anderen door te brengen.”
Wie meer wil weten over de Imbossuite, het rouwcentrum en crematorium, is welkom op de open dag. Op zondag 23 juni zijn belangstellenden tussen 11.00 en 16.00 uur welkom. Alle ruimtes zijn dan te bekijken en bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding.

rc-dieren.nl

De Imbossuite is 24 uur per dag toegankelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.