Business & Shopping: Open dag fotografielessen in ’t Sprengenhus

0279910_fotocursus-sprengenhus-3899r.jpg
Fotocursus Laag-Soeren - Hans Hebbink

LAAG-SOEREN – Zaterdag 22 juni van 13.30 tot 16.30 uur is er weer open dag voor de fotoworkshops en -cursussen in ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25A in Laag-Soeren. De inloop is gratis. De docent vertelt welke mogelijkheden er zijn.

Hans Hebbink geeft de fotolessen. Hij werkt als professioneel fotograaf en verzorgt al drie jaar cursussen in Laag-Soeren. Hebbink blijft enthousiast over de locatie: “Het eigen leslokaal is ruim en ’t Sprengenhus is goed bereikbaar. Veel deelnemers uit de omgeving waarderen deze plek als lesruimte.”
Direct na de zomervakantie starten weer nieuwe groepen. De cursus voor de starters bestaat uit zeven avondbijeenkomsten. Cursisten leren hun (nieuwe) fototoestel beter kennen. Docent Hebbink: “Iedereen is welkom: of je nou een kleine compactcamera hebt, of een grote spiegelreflex. Het is wel fijn als de camera van de automaat af kan.”
De gevorderden komen in foto-werkgroepen door het hele jaar heen bij elkaar. Zij gaan intensief aan de slag met opdrachten. De theorie wordt opgefrist, maar het gaat vooral om de praktijk, om het werken met de camera. Daarom gaan de werkgroepen regelmatig samen op pad.

pictureproductions.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.