BroekRock met Moonyard en Just Jo

0279888_Muziek_versterker_en_gitaar.jpg

BRUMMEN – De tuin van de Vroolijke Frans in Brummen is op zondag 23 juni het toneel van het jaarlijkse festival BroekRock. Eerst verschijnt Just Jo op het podium, een energie formatie die rock, pop en punk speelt. De muzikanten brengen hits uit de jaren 80 en 90, maar ook hedendaagse nummers. Daarna is het de beurt aan Moonyard, een vijfkoppige liveband die ‘echte eerlijke’ muziek speelt. Op het repertoire staat warme retrorock uit het Amerika van de jaren 70 met vierstemmige zang. Klassiekers worden afgewisseld met eigen materiaal.
Het festival start om 14.30 uur en is gratis toegankelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.