Bestelbus tegen boom op Kanaal Zuid

0280545_Kanaal_zuid.jpeg
Het was zaterdagochtend weer raak op Kanaal Zuid - Luciano de Graaf

LOENEN – Zaterdagochtend 29 juni is een bestelbus frontaal op een boom gebotst op Kanaal Zuid ter hoogte van Loenen. De bestelbus raakte zwaar beschadigd. Wonderbaarlijk genoeg raakte de bestuurder slechts licht gewond
Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op Kanaal Zuid bij Loenen. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg en botste frontaal op een boom. Door de harde klap kwam de bestelbus overdwars over de weg te staan. Meerdere hulpdiensten waaronder een ambulance waren snel ter plaatse. De weg werd volledig afgesloten. Het is het zoveelste ongeluk in korte tijd op de weg die ook wel bekend staat als de ‘dodenweg’.

Foto: Luciano de Graaf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.