Beplantingsproject Brummen in het groen

0279578_Tuinieren.jpg

GEM.BRUMMEN – Het beplantingsproject ‘Brummen in het groen’ biedt inwoners van het buitengebied van de gemeente Brummen de gelegenheid om hun terrein snel te verfraaien met mooie, inheemse beplanting. Deelnemers ontvangen kosteloos professioneel beplantingsadvies en krijgen een ruime keuze aan bomen en struiken om aan te schaffen met een aantrekkelijke korting.
Met de actie ‘Brummen in het groen’ willen de gemeente Brummen en Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) samen met inwoners het karakteristieke landschap versterken en de biodiversiteit vergroten. Inwoners krijgen advies en ondersteuning om op hun erf inheemse beplanting te plaatsen. Denk aan knotwilgen, vogelbosje, elzenrijen, struweelhagen en/of hoogstambomen. De gemeente Brummen en provincie Gelderland maken het project financieel mogelijk.
Deelnemers kunnen zich vanaf nu voor de actie aanmelden slgelderland.nl/projecten/brummen-in-het-groen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.