Avondwandeling op de Zuidoost Veluwezoom

0279914_Natuurmonumenten-Roy-Zonnenberg-NAMO80095.jpg
Wild op de Veluwezoom - Roy Zonnenberg

LAAG-SOEREN – Iedereen kan op op woensdagavond 19 juni van 19.30 tot 22.00 uur met een gids van Natuurmonumenten mee wandelen over de Zuidoost Veluwezoom. Deze avondwandeling voert door het gebied de Zeven heuvelen van Veluwezoom en over het Landgoed Laag Soeren. In dit gebied leven veel grote zoogdieren, waaronder edelherten, zwijnen en ook reeën. De gidsen vertellen van alles over het gebied en de dieren die er leven. Er wordt gestart vanaf Veluweparkeerplaats bij de Priesnitzhoeve in Laag Soeren. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.