Auto’s in de kreukels bij aanrijding op Kanaal-Zuid

0280434_Ongeval_Lieren_LdG.jpeg
Een hek voorkwam dat de blauwe auto in het kanaal belandde - Luciano de Graaf

LOENEN – Wederom heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden langs het Apeldoorns-Dierens Kanaal. Op Kanaal-Zuid in Loenen zijn woensdagmiddag 26 juli rond 13.30 uur twee auto’s op elkaar gebotst op de kruising met de Voorsterweg.
De bestuurder van de blauwe Hyundai wilde Kanaal-Zuid oprijden vanaf de Voorsterweg en zag daarbij de zwarte BMW over het hoofd. De blauwe auto kwam bijna in het Kanaal terecht, maar werd op tijd gestopt door een hekwerk. Beide auto’s waren flink beschadigd. De inzittenden van beide voertuigen zijn nagekeken door ambulancepersoneel, maar wonder boven wonder raakte niemand gewond.

Foto: Luciano de Graaf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.