Wandelvierdaagse ondanks slechte weer geslaagd

0278959_Fotograaf-FennekeVisscher-a4d-rheden-8.jpg
De routes liepen door de mooie omgeving van Rheden - Fenneke Visscher

RHEDEN – Van 21 tot en met 24 mei stond in Rheden de avondvierdaagse op het programma. Een evenement waar veel basisschoolkinderen elk jaar naar uitkijken. Dit jaar zag die vierdaagse er iets anders uit dan de jaren daarvoor.
De startdag was op dinsdag in plaats van maandag. Met een aangekondigde code geel bleef het lang spannend of de weergoden de wandelaars gunsig gezind zouden zijn. De organisatie kortte de routes vanwege het dreigende slechte weer wat in.
Woensdag en donderdag verliepen gelukkig een stuk droger en werd er door alle deelnemers heerlijk gelopen. Maar tijdens de intocht op donderdag was de regen weer een spelbreker. Met paraplu’s, poncho en soms ook gewoon kletsnat kwamen de lopers over de finish. De medaille en traktaties maakten gelukkig veel goed.

Foto: Fenneke Visscher

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.