Sc. Doesburg klaar voor nieuw seizoen

0277724_Staf_Sportclub_Doesburg.jpg
John van Dijk tekent bij Sportclub Doesburg

DOESBURG – Sportclub Doesburg heeft dinsdag 16 april officieel het contract getekend met de nieuwe hoofdtrainer John van Dijk. De komende twee jaar gaat hij de Doesburgse voetballers trainen. Hierbij krijgt hij hulp van assistent Jeroen Nagtegaal, oud-speler van het eerste elftal en huidig lid van de jeugdcommissie. Rodney en Nic Hartgers, de huidige trainers van het tweede elftal, hebben aangegeven ook volgend seizoen bij het verjongde team te blijven. Hiermee heeft Sportclub Doesburg de staf voor het komend seizoen bijna rond. Er wordt nog gezocht naar een keeperstrainer.
Overigens neemt de huidige hoofdtrainer Rick Bosch geen afscheid van Sportclub Doesburg. In het nieuwe seizoen neemt hij de taak van hoofd jeugdopleiding op zich.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.